Tornar

Per recrear al voltant de La Glorieta diferents ambients evocadors: pot ser un Vermouth-Concert acompanyat de taules i cadires per a fer l’aperitiu del diumenge; o bé un Cafè-Concert per tal de prendre’l amb la copa i el puro de les diades assenyalades en vermell al calendari; o també, és clar, tot un Concert selecte  prenent el sol d’un migdia d’hivern o la fresca d’un vespre o d’unaplàcida nit d’estiu; o a peu dret tot passejant, o fins i tot amb espai per a ballar un vals vienès tot girant al voltant de La Glorieta.

El concert amable de Lisboa Zentral Cafè  és una finestra mediterrània oberta a les músiques d’avui i de sempre de variats paisatges del món: Des de Buenos Aires amb Astor Piazzolla a Paris amb el vals mussette, des de Santiago de Cuba amb Compay Segundo a Lisboa amb el fado, des de Broadway amb Cole Porter a Sevilla o València amb el pas-doble, des de Berlin amb Kurt Weill a Napoli amb la tarantel·la; reflectint també el món del cinema de la mà de Fellini, Visconti o Tati i de Nino Rota, Henry Mancini o Anton Karas.

Música selecta per a gaudir en un ambient relaxat de La Glorieta. De dia o de nit, en un parc, una plaça, uns jardins o una cruïlla de carrers. Lisboa Zentral Cafè  us convida a tastar-la.